Otolift Parallel
Dé traplift voor rechte trappen

Hebt u een rechte trap? Dan is de Parallel-traplift van Otolift ongetwijfeld de beste keuze. De Parallel werkt niet alleen veilig en comfortabel, hij is ook mooi compact gebouwd. De Parallel is een van de goedkoopste trapliften uit ons aanbod. Een tweedehandse Otolift Parallel is dus een heel voordelige traplift voor uw rechte trap

Veel ruimte op uw trap

Niet alleen de gebruiker van de traplift, maar ook andere mensen gebruiken uw trap. Dus moet een traplift zo weinig mogelijk plaats innemen. Op een trap met bochten kunt u het best kiezen voor een traplift aan de binnen- of buitenbocht. Daar neemt hij het minste van het beloopbare gedeelte in beslag. Bij een rechte trap is die keuze er niet. De compacte bouwwijze en slanke aluminium rail van de Otolift Parallel zijn dan een groot voordeel. Dat maakt de Otolift Parallel een van de toppers in ons assortiment voor rechte trappen.

Compact, onopvallend en harmonieus

Door de compacte bouwwijze en de opklapbare zitting zit de stoel van de Parallel-traplift u zo weinig mogelijk in de weg. Bovendien besteedt Otolift veel aandacht aan het uiterlijk. Omdat wij een tweedehands Otolift Parallel voorzien van een nieuwe bekleding – u kiest de kleur! – past uw traplift altijd harmonieus bij uw interieur. De Otolift Parallel is niet alleen fraai en compact, maar ook veelzijdig. Zo maken wij het onderste gedeelte van de rail inklapbaar, als u dat wilt. Gebruikt u de lift niet? Dan klapt dat deel automatisch omhoog. Zo kan de rail ook probleemloos voor een deuropening lopen.

Gebruiksvriendelijk

Otolift besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. U haalt de Parallel-traplift eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening naar u toe. De zitting uitklappen gaat makkelijk en zonder krachtsinspanning. Hoewel de stoel compact is uitgevoerd, merkt u meteen hoe comfortabel hij is.

Veilig en intuïtief

U bedient de traplift met het bedieningspaneel, dat handig in de armsteun is ingebouwd. De stoel van de Parallel komt vloeiend in beweging en gaat geruisloos naar boven. Daar aangekomen stopt hij vanzelf. U kunt dan de zitting draaien en veilig afstappen. Ondervindt de stoel onderweg weerstand? Dan stopt de traplift vanzelf. Zo kunt u altijd veilig de trap op en af.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
24/7 Service
Volledig hergebruik