ThyssenKrupp Levant
de ergonomische traplift

De Levant van ThyssenKrupp is een van de populairste trapliften voor rechte trappen. Ook als tweedehands traplift is de Levant een veel verkocht model. Niet toevallig, want dit is een betaalbare traplift die tweedehands extra voordelig is. Opvallend bij de Levant? De degelijke bouw en robuuste constructie van de rail.

Levant traplift: Classic of Comfort

U kiest uit twee uitvoeringen: de Classic en de Comfort. Beide zijn uitstekende trapliften, maar het zitgedeelte en de voetensteun van de Comfort zijn opklapbaar. U kunt ze alle twee tegelijk in een handomdraai opklappen. Zo neemt de traplift meteen minder ruimte in.

Betaalbaar, veilig en comfortabel

De Levant is een betaalbare traplift. Dat komt door zijn rechte vorm en de efficiënte productie. Dit model biedt u veel comfort: een joystick als bediening, een opklapbare armleuning, een ergonomisch ontworpen zitting (die samen met kinesisten is ontwikkeld) en een handmatig draaibare stoel. Het is bij 123Trapliften mogelijk om de stoel automatisch draaibaar te maken. Zo stapt u boven op de overloop eenvoudig op en af. We leveren onze tweedehands ThyssenKrupp Levant-trapliften standaard met twee afstandsbedieningen.

Levant Classic

De Classic is een veilige en degelijke traplift. Dit model herkent u aan het dikke, luxueuze kussen en de brede zitting. De stoel is opklapbaar. Zo is de trap vrij beloopbaar voor anderen. De bekleding heeft een neutrale sisalkleur en is volledig nieuw. Want we vervangen de bekleding altijd voordat we de tweedehands traplift op uw trap monteren.

Levant Comfort

De Levant Comfort is het luxueuzere broertje van de Classic. Dit model heeft extra opties, waaronder een automatisch draaibare zitting, gebogen armsteunen voor extra veiligheid en ondersteuning, en de voetensteun en stoel die u makkelijk tegelijk in- of uitklapt. En de kleur van de bekleding? Die kiest u zelf. Ook de tweedehands Levant Comfort koopt u bij 123Trapliften voor een scherpe prijs.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service