Tweedehands trapliften

Bij 123Trapliften

De tweedehandse traplift moet perfect op uw trap passen om goed en betrouwbaar te werken. Maar elk huis is anders, dus hebben we voor bijna alle soorten en maten trappen een passende gebruikte traplift op voorraad. Of u nu een gebogen of rechte trap hebt, bij 123Trapliften staat er een geschikte traplift voor u klaar.

  • Home
  • /
  • Tweedehands trapliften
Otolift Line uitgeklaptOtolift Line uitgeklapt

Otolift Line

De Otolift Parallel is een compact gebouwde traplift, speciaal voor rechte trappen. De traplift valt niet alleen zo min mogelijk op maar hij neemt ook zo min mogelijk ruimte in beslag. De Parallel is standaard uitgerust met een inklapbare zitting, zodat hij nog minder ruimte in beslag neemt.

Product bekijken

Otolift Two

De Two is de meest voordelige traplift voor gebogen trappen van Otolift. De Two heeft een extra slanke, dubbele railconstructie. Hij is ontwikkeld om strak langs de buitenbocht van de trap te monteren. De bovenste rails kan zo nodig ook als trapleuning worden gebruikt.

Product bekijken

ThyssenKrupp Levant

De Levant leent zich uitstekend voor rechte trappen. De ThyssenKrupp Levant heeft een ergonomisch ontwikkelde stoel en een opklapbare armleuning van antislip-rubber voor extra veiligheid en ondersteuning. De Levant is uitgerust in twee uitvoeringen: Classic en Comfort

Product bekijken

ThyssenKrupp Swing

De Swing traplift van ThyssenKrupp is ontwikkeld voor trappen met een bocht. De lift is compact gebouwd en past daardoor op bijna iedere trap. De Swing kan ook aan de binnenbocht gemonteerd worden. De trap blijft dan voor andere gebruikers veilig beloopbaar.

Product bekijken

Otolift Air

De Otolift Air is een zeer compacte traplift. Bovendien heeft hij ook de dunste enkele rail ter wereld. De One, de voorloper van de Otolift Air, is dan ook bekroond met de Red Dot Design Award. De Air is bij uitstek geschikt voor plaatsing langs de binnenbocht van uw trap.

Product bekijken

Tweedehands trapliften van topmerken

Dankzij onze jarenlange ervaring met de merken Otolift en ThyssenKrupp leveren wij deze trapliften zo goed als nieuw. Wij maken de gebruikte trapliften weer helemaal in orde voor u. Veiligheid staat voorop. Daarom voldoen onze tweedehands trapliften aan dezelfde veiligheidseisen als nieuwe trapliften. De stoelen krijgen indien nodig een nieuwe bekleding en diverse delen van de rails voorzien we van een andere coating. Met een nieuwe accu en bedrading werkt én ziet uw gebruikte traplift eruit als nieuw.

Tweedehands trapliften nóg voordeliger

123Trapliften levert uw tweedehands traplift met een gebruikte rail – een uitzondering op de markt. Dat maakt de prijs van uw tweedehands traplift nog voordeliger. Veel andere leveranciers leveren bij een gebogen trap meestal een stoellift met een nieuwe rail. 123Trapliften werkt anders. Wij willen zoveel mogelijk onderdelen van de traplift hergebruiken en hebben alle benodigde onderdelen voor een geschikte rail in huis. Indien nodig geven we de rail een nieuwe coating.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service