ThyssenKrupp Swing
traplift voor gebogen trap

De ThyssenKrupp Swing is een compact gebouwde traplift die speciaal is ontwikkeld voor trappen met een of meerdere bochten, een spiltrap of een wenteltrap. De robuuste bouw zorgt voor een lange levensduur, ook als u de Swing-traplift tweedehands aanschaft.

Traplift aan de binnen- of buitenbocht

De Swing-traplift monteren we zowel aan de binnen- als aan de buitenbocht. Bij smallere trappen geven we de voorkeur aan de binnenbocht. Zo blijft het beloopbare gedeelte, wat zich meer bij de buitenbocht bevindt, vrij voor de andere gebruikers van de trap.

Ergonomische stoel

De Swing-traplift pakt uit met een ergonomische stoel en een automatisch draaiende zitting voor optimaal zitcomfort. De zitting van de traplift draait op het eindpunt van de rail van de trap weg. Zo stapt u nog gemakkelijker en veiliger op en af. ThyssenKrupp besteedt ook veel aandacht aan het gebruiksgemak. Een voorbeeld? Met de ergonomische joystick houdt u ook tijdens de bediening van de traplift uw armen en handen in een comfortabele positie.

Veilig onderweg met ASL-technologie

De Swing-traplift is uitgerust met de gepatenteerde ASL-technologie. Dankzij deze ‘Advanced Swivel and Levelling’-technologie kan de traplift tijdens de rit de stoel en voetensteun draaien. Zo blijft u waterpas zitten. Dat is niet alleen comfortabeler, maar ook veel veiliger. De kans dat u onderweg de trap, leuning of muur raakt, verkleint aanzienlijk.

Voordelen van een Swing-traplift

De Swing is standaard uitgerust met een automatisch draaiende stoel richting de overloop. Zo stapt u bovenaan makkelijk op en af. Een andere handige functie is de joystick waarmee u de traplift bedient. Deze is gemakkelijk te gebruiken, ook als u last hebt van uw handen. Nog een belangrijke eigenschap? De minimale ruimte die de traplift inneemt op de trap.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service