Traplift prijzen?
Trapliften vanaf €2490

Voor een tweedehands traplift betaalt u heel wat minder dan voor een nieuwe lift. Toch werken ze even goed. De prijzen van trapliften bij 123Trapliften liggen zelfs nóg lager. Hoe dat komt? Wij maken ook voor de rail gebruik van tweedehands onderdelen. Op een rechte traplift bespaart u zo tot 2000 euro. Bij een traplift met bochten kan uw voordeel oplopen tot 3800 euro.

 • Home
 • /
 • Traplift kosten

Laagsteprijsgarantie

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit én onze prijzen. Daarom hebben wij de laagsteprijsgarantie. Zo weet u dat u goed zit. Maar de exacte prijs van uw tweedehands traplift hangt af van de vorm van uw trap. Een rechte traplift is goedkoper dan een traplift met bochten. Een rechte rail is namelijk makkelijker op maat te maken.

Budgetvriendelijke opties

De vorm van uw trap bepaalt dus het trapliftmodel – u kunt het model niet uitkiezen. Wel kunt u de kosten van de traplift beperken met budgetvriendelijke railopties. Kies bijvoorbeeld voor plaatsing aan de buitenzijde van de trap. Dat betekent dat we de traplift monteren op de brede kant van de treden. Vaak is dat de zijde van de muur en de trapleuning. Ook de keuze voor het begin en het einde van de rail draagt bij aan de totale prijs. Het is mogelijk de rail vlak voor de trap te laten stoppen of de stoel in een bocht van 180 graden te parkeren. Een rail die vlak voor de trap stopt, is goedkoper dan een parkeerbocht.

Wat kost een traplift?

Een tweedehands traplift kost gemiddeld tussen de 1500 en 4000 euro. Wij kunnen u via onze website geen exacte prijs berekenen. We kunnen u wél een prijsindicatie geven:

  • Rechte traplift: vanaf €2.490, –
  • Traplift met 1 bocht: vanaf €3.490, –
  • Traplift met meerdere bochten: vanaf €3.690, –
  • Traplift huren: €90,- per maand

Wilt u een exacte prijs weten? Vraag geheel vrijblijvend een exacte prijsofferte aan.

Exacte prijs aanvragen

Prijzen trapliften van topmerken

123Trapliften is gespecialiseerd in tweedehands trapliften van de topmerken ThyssenKrupp en Otolift. Dat betekent dat u altijd een kwalitatieve traplift koopt, maar voor veel minder geld. Voordat wij een tweedehands traplift verkopen, kijken wij alle onderdelen grondig na. We controleren de rail en de stoel op beschadigingen en vervangen standaard de onderdelen die snel slijten, zoals de accu en stoelbekleding.

Wilt u de exacte prijs weten?

Vraag geheel vrijblijvend én gratis uw prijsofferte aan via onderstaand formulier. Onze deskundige adviseur komt bij u thuis langs en vertelt u meer over trapliften in het algemeen, onze merken en onze opties. Hij meet ook heel nauwkeurig uw trap op en bespreekt al uw wensen. Met die informatie stelt hij een vrijblijvende offerte voor u op met de exacte prijs van uw tweedehands traplift voor uw trap.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service