Traplift verkopen?
Wij kopen trapliften!

Hebt u een traplift die u niet meer gebruikt, en wilt u die graag verkopen? Dan komt 123Trapliften goed van pas. Wij kopen alleen tweedehands trapliften van de merken Otolift of ThyssenKrupp. Want dat zijn de merken die wij zelf ook verkopen.

Tweedehands traplift verkopen tegen aantrekkelijke prijs

Verkoop uw Otolift- of ThyssenKrupp-traplift aan 123Traplift. Wij hebben voortdurend behoefte aan nieuwe voorraad. Daarom kopen we ook bij particulieren. Het maakt niet uit om welke reden u de traplift niet meer gebruikt. Als het een lift van de merken Otolift of ThyssenKrupp is, is de kans groot dat wij geïnteresseerd zijn om die van u over te nemen.

Tweede leven voor uw gebruikte lift

Uw gebruikte traplift krijgt bij ons een tweede leven. Wij controleren de liften grondig en reviseren of vervangen alle essentiële onderdelen. Ook de rail van uw traplift gebruiken we opnieuw, ongeacht of het een traplift voor een rechte of gebogen trap is. Want hergebruik is niet alleen veel duurzamer en dus veel beter voor ons milieu, maar heeft ook financiële voordelen. Voor u, omdat wij een mooi bedrag voor uw gebruikte traplift bieden. Voor de nieuwe gebruiker, omdat die voor een laag bedrag een degelijke, betrouwbare en veilige traplift kan kopen.

Hoe verkoopt u uw traplift aan 123Traplift?

Heel eenvoudig. U hoeft alleen het onderstaande formulier in te vullen. Daarna zal onze adviseur uw traplift komen bekijken. Belangrijk is dat de lift van Otolift of ThyssenKrupp nog in fatsoenlijke staat is. Is dat zo en hebben wij belangstelling in uw traplift? Dan stellen wij u een overnameprijs voor. Die hangt af van verschillende factoren: merk en model, de staat van de traplift, de leeftijd en de vraag naar dit model.

Demontage en transport? Geen probleem!

Gaat u akkoord met de overnameprijs? Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om uw traplift te demonteren. Onze medewerkers verwijderen uw traplift heel vakkundig. Zo ondervindt u zo weinig mogelijk overlast. Ook het transport naar onze werkplaats verzorgen we zelf. En de overnameprijs? Die staat in geen tijd op uw bankrekening.

Waarom verkopen aan 123Trapliften?

  • Hoogste vergoeding
  • Bod op basis van foto’s
  • Binnen een week gedemonteerd

Uw traplift verkopen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel +31 85 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service