Uw traplift binnen
de 48 uur geleverd

Wij streven ernaar om al onze trapliften binnen 2 weken geïnstalleerd te hebben. Daarbij gaan we er altijd van uit dat ook een tweedehands traplift qua uitvoering en functionaliteit geheel naar uw wensen moet zijn en ook vakkundig wordt gemonteerd.

Uw traplift snel geplaatst

We spreken samen het moment af waarop we uw tweedehands traplift komen plaatsen. Op de afgesproken datum bevestigen we uw traplift aan de trap. Meestal hoeven we niet in de muren te boren, en blijft de overlast minimaal. Is de traplift helemaal naar uw wensen geplaatst? Dan krijgt u nog een uitgebreide uitleg over de werking. Daarna beschikt u over een gereviseerde, betrouwbare en veilige traplift die u voordelig hebt aangeschaft en die er zo goed als nieuw uitziet.

Spoedlevering mogelijk!

Het kan gebeuren dat u heel snel een traplift nodig hebt. Ook voor dringende situaties is 123Trapliften u graag van dienst. Onze specialisten leveren in dat geval uw traplift binnen de 48 uur. Een huzarenstukje! Maar omdat wij bijna alle trapliftmodellen op voorraad hebben, kunnen we die belofte waarmaken. Onze efficiënte werkwijze en duidelijke afspraken komen ook bij dringende vragen goed van pas.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service