Trapliften voor
een rechte trap

Hebt u een rechte trap? Dan vindt u de juiste traplift bij 123Trapliften. Tweedehands natuurlijk. Want een rechte rail is minder complex, en dus makkelijker te hergebruiken. Zo bespaart u flink op uw portemonnee! Bekijk hieronder onze verschillende modellen trapliften voor rechte trappen.

Rechte trapliften van topmerken

Onze tweedehandse rechte trapliften zijn heel voordelig. We verkopen alleen trapliften van de bekende merken Otolift en ThyssenKrupp. Eerst controleren we ze uitgebreid. Dan maken we ze geschikt voor hun tweede leven. U mag gerust zijn: ze zijn net zo veilig en betrouwbaar als een nieuwe lift. En ze zien er als nieuw uit.

Tweedehandse rechte trapliften

Onze ambitie? Zoveel mogelijk materiaal hergebruiken. Dat maakt een tweedehands traplift nog goedkoper. We controleren alle componenten voor de rails heel nauwkeurig. Een schraal plekje? Daar voorzien we een nieuwe coating. Wilt u een rail op maat of liever een nieuwe rail? Ook dat kan!

Rechte trapliften van ThyssenKrupp en Otolift

Onze overtuiging? Kwaliteit is prioriteit. Vooral bij een tweedehands traplift. Daarom werken wij samen met de bekende merken Otolift én ThyssenKrupp. Dus leveren wij uitsluitend gebruikte trapliften van deze kwaliteitsmerken. Ook nieuwe onderdelen voor de liften bestellen we rechtstreeks bij deze topleveranciers.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service