Otolift Line
Dé traplift voor rechte trappen

De Otolift Line, speciaal ontworpen voor rechte trappen, biedt gemak en comfort. Deze compacte traplift is veilig en betrouwbaar, zodat u zorgeloos van uw huis kunt blijven genieten. De Otolift Line is niet alleen duurzaam maar ook vriendelijk voor uw portemonnee. En het beste van alles, het past perfect bij uw huis. Kies voor de Otolift Line en ervaar weer het plezier van eenvoudige toegang tot elke verdieping in uw vertrouwde omgeving.

Veel ruimte op uw trap

Niet alleen de gebruiker van de traplift, maar ook anderen maken gebruik van uw trap. Daarom is het belangrijk dat een traplift zo min mogelijk ruimte inneemt. Bij bochtige trappen kan de traplift aan de binnen- of buitenbocht worden bevestigd, waar deze het minst stoort. Bij een rechte trap is deze keuze er echter niet. De Otolift Line onderscheidt zich met zijn compacte ontwerp en slanke aluminium rail, wat hem tot een uitstekende keuze maakt voor rechte trappen zonder bochten. Deze eigenschappen maken de Otolift Line tot een van onze toppers in het assortiment voor rechte trappen, waardoor u veilig en gemakkelijk toegang heeft tot alle verdiepingen van uw huis.

Compact en gebruiksvriendelijk

Met zijn gebruiksvriendelijke, compacte ontwerp bespaart de Otolift Line waardevolle ruimte op uw trap. De stoel klapt volledig in tot slechts 31 centimeter diep, waardoor het een van de meest ruimtebesparende opties is voor rechte trappen. Met de eenvoudige draaihendel kunt u de stoel moeiteloos van het trapgat draaien, waarbij gemak voorop staat wanneer anderen de trap op- en aflopen.

Ook kunnen wij het onderste gedeelte van de rail desgewenst inklapbaar maken. Als de traplift niet gebruikt wordt, dan klapt dit deel automatisch omhoog. Hierdoor kan de rail ook probleemloos voor een eventuele deuropening langs lopen. Daarnaast is de rail ook voorzien van een doorlopende laadstrip waardoor u de Otolift Line op ieder punt van de rail kunt parkeren.

Betrouwbaar en vriendelijk geprijsd

De Otolift Line is dé traplift van Otolift voor rechte trappen. Tijdens het ontwerpproces hebben zij met volle aandacht gewerkt aan betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Maar dat is niet alles; gebruiksgemak staat centraal bij deze traplift. De stoel is licht en kan eenvoudig worden ingeklapt en uitgeklapt. Bovendien zijn de zitting en rugleuning bekleed met comfortabele en stijlvolle materialen, waardoor u comfortabel van uw traplift kunt genieten.

Veilig en intuïtief

U kunt de stoel bedienen met het bedieningspaneel, dat handig in de armsteun is ingebouwd. Net als bij alle andere trapliften van Otolift komt de stoel van de Line vloeiend in beweging en gaat geheel geruisloos naar boven. Daar aangekomen stopt de stoel vanzelf. U kunt dan de zitting draaien en veilig afstappen. Als de stoel onderweg weerstand ondervindt door bijvoorbeeld een obstakel, stopt de stoel vanzelf. Zo kunt u altijd veilig de trap op en af.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
24/7 Service
Volledig hergebruik