123Trapliften: wie zijn we?

123Trapliften koopt en verkoopt tweedehands trapliften van de bekende merken Otolift en ThyssenKrupp. Ons bedrijf is opgericht door mensen met een jarenlange ervaring op het gebied van trapliften. Zij hebben hun kennis en ervaring gebundeld om een veilig, betaalbaar en duurzaam product op de markt te brengen.

123Trapliften: wat doen we?

We kopen gebruikte liften en maken die in onze werkplaats weer helemaal geschikt voor een tweede leven. We controleren en reviseren de liften op alle essentiële punten. De tweedehands trapliften van 123Trapliften voldoen aan dezelfde veiligheidseisen als nieuwe trapliften. Wij leveren de trapliften altijd inclusief nieuwe accu’s, een nette bekleding voor de stoel en nieuwe bedrading in de rail.

123Trapliften: hoe doen we dat?

Wij gaan heel ver in het hergebruik van materialen. Zo zijn wij een van de weinige leveranciers die ook de rail van de trapliften opbouwen uit gebruikte onderdelen. Dat geldt niet alleen voor de railsystemen van trapliften voor rechte trappen, maar ook voor trappen met een bocht. Doordat wij in principe geen nieuwe onderdelen voor de rail gebruiken voor onze gebruikte trapliften, kunnen wij onze tweedehands trapliften tegen een nog lagere prijs aanbieden.

Wij kopen gebruikte trapliften op

Wij kopen onze gebruikte trapliften op verschillende manieren in. Dat gebeurt rechtstreeks bij onze klanten die ze niet meer nodig hebben, of via de particuliere markt. Daarnaast hebben wij een netwerk van makelaars, opkopers van inboedels en inzamelaars van gebruikte zorgmiddelen.

Trapliften zo goed als nieuw

Na demontage komen de trapliften aan in onze werkplaats in Dronten. Daar testen we ze uitgebreid. We demonteren de aandrijving en kijken ze volledig na. Bewegende, aan slijtage onderhevige onderdelen zoals lagers, tandwielen en veiligheidsschakelaars vervangen we als dat nodig is. Daarna reinigen we de aandrijving en vervangen we preventief de bedrading en de accu’s. Vertoont de rail slijtageplekken? Dan voorzien we een nieuwe poedercoating.

Otolift

Familiebedrijf Otolift is de grootste Nederlandse producent van trapliften. Het bedrijf bestaat al meer dan 125 jaar en heeft zich in de jaren 60 van de vorige eeuw toegelegd op trapliften. Door de grote internationale expansie behoort Otolift ook wereldwijd tot de grootste leveranciers van trapliften. Meer dan 500 medewerkers, van wie 100 monteurs dagelijks op weg zijn, werken aan de productie en plaatsing van hoogwaardige trapliften. Het aanbod van Otolift bestaat uit trapliften voor rechte trappen en trappen met bochten.

Bekijk alle trapliften van Otolift

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp Home Solutions is een dochteronderneming van het Duitse ThyssenKrupp Elevator AG. Het ThyssenKrupp-concern bestaat al meer dan tweehonderd jaar en is actief op allerlei gebieden. De trapliften worden geproduceerd in de eigen fabriek. ThyssenKrupp Home Solutions is een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsoplossingen. Behalve trapliften heeft ThyssenKrupp ook plateauliften en huisliften in zijn aanbod.

Bekijk alle trapliften van ThyssenKrupp

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service