Traplift nodig?

Natuurlijk weet u niet meteen welke traplift u nodig hebt. Al die soorten en modellen … Gelukkig komen onze adviseurs bij u langs. Tijdens dat thuisbezoek bekijken zij uw trapsituatie. Ze meten uw trap op en bespreken uw wensen. Op basis van al die gegevens adviseren zij u het type traplift dat het best bij u past. Ze maken ook meteen een offerte. Vrijblijvend én gratis.

  • Home
  • /
  • Traplift advies

Uw traplift in een paar uur geplaatst

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan onze medewerkers voor u aan de slag. Is uw traplift klaar voor levering? Dan maken we een afspraak voor de plaatsing. Onze monteurs plaatsen de volledige traplift op de trap zelf. Ze hoeven dus geen gaten in de muren te boren. De installatie duurt doorgaans een paar uur. Daarna nemen de monteurs uitgebreid de tijd om u vertrouwd te maken met de werking van uw traplift.

Garantie

Een tweedehands traplift moet net zo veilig en goed werken als een nieuwe. We kijken onze liften dan ook grondig na en maken ze helemaal klaar voor hun tweede leven. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze liften. Daarom verkopen we ze met een volledige garantie. In combinatie met een onderhoudscontract verlenen wij op onze tweedehands trapliften zelfs een garantie tot vijf jaar. U leest hierover meer op onze garantiepagina.

Regelmatig onderhoud

Elke traplift heeft onderhoud nodig om ook op langere termijn veilig en betrouwbaar te functioneren. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af? Dan bent u bovendien verzekerd van een verlengde garantietermijn tot vijf jaar. Onze servicedienst is in het geval van problemen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service