Trapliften voor
een smalle trap

Wilt u een traplift aanschaffen, maar twijfelt u of deze wel op uw smalle trap past? Uw zorgen zijn begrijpelijk, maar hoogstwaarschijnlijk onnodig. Bij 123Trapliften vindt u namelijk trapliften die al passen op een trap met een breedte van 60 centimeter. De trapliften voor smalle trappen zijn zo ontworpen dat ze zoveel mogelijk ruimte overhouden op het moment dat deze niet gebruikt worden. Zo komt u probleemloos uw steile smalle trap op en ondervinden de overige trapgebruikers geen hinder van de traplift.

De compactste traplift voor elke smalle trap

De meest compacte traplift voor smalle trappen is de Otolift Air. Deze traplift heeft een rail met een diameter van zes centimeter en is daarmee de dunste enkele rail ter wereld. Dit maakt de Otolift Air zeer geschikt om langs de binnenbocht van uw smalle trap te plaatsen. Zo kan de trapleuning gewoon op z’n plek blijven zitten. Dit geldt voor uw smalle trap met bochten, maar ook voor elke smalle rechte trap is deze zeer compacte traplift uitermate geschikt.

Bekijk de Otolift Air

Hoe bespaart de traplift ruimte op een smalle trap?

De Otolift Air is volledig opklapbaar, waardoor de traplift nooit het trappengat verspert wanneer deze niet gebruikt wordt. Tijdens het gebruik zorgt de compacte traplift met behulp van de automatisch draaiende stoel altijd voor optimaal gebruik van de schaarse ruimte. De stoel draait automatisch met behulp van Reverse Drive Technology en kan hiermee optimaal op elke trapvorm worden ingesteld. Zo wentelt de stoel op elk gedeelte van de trap op een dusdanige manier dat er genoeg ruimte overblijft

Zo bespaart de traplift optimaal ruimte op een smalle trap:

  • • Door de dunste enkele rail ter wereld.
  • • Doordat de trapleuning kan blijven zitten.
  • • Doordat de stoel van de traplift volledig opklapbaar is.
  • • Door zijn ultra-compacte design.
  • • Door de automatisch draaiende stoel.

De prijzen van een traplift voor een smalle trap

Bij 123Trapliften vindt u alleen tweedehands trapliften. Toch zijn de trapliften (zo goed) als nieuw, omdat we door onze jarenlange ervaring precies weten hoe we de materialen op een optimale manier kunnen hergebruiken. Zo reviseren wij de stoel én de dunne enkele rail. En we zorgen dat onder andere de accu wordt vernieuwd. Zo heeft u in principe een gloednieuwe traplift die u perfect over uw smalle trap naar boven en beneden vervoert, voor de prijs van een tweedehands traplift.

Wilt u meer informatie over de traplift en of deze ook geschikt is om op uw smalle trap te plaatsen, neem contact met ons op!

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service