Otolift Air
enkele rail, dunner bestaat niet

De traplift Otolift Air is de beste traplift uit ons aanbod om aan de steile binnenbocht van uw trap te plaatsen. Zo kan de trapleuning gewoon op haar plek blijven.

Otolift Air: compacte traplift met slanke rail

De Air is heel compact gebouwd en heeft maar een enkele rail nodig. Die rail is ook nog eens heel slank. Met zijn diameter van 6 centimeter is het zelfs de dunste enkele rail voor trapliften ter wereld. De stoel van de Otolift Air is extra compact gebouwd. Ideaal voor smalle, steile trappen.

Red Dot Design Award

De voorloper van de Otolift Air, de One was de eerste traplift met zo’n slanke rail. Dankzij de fraaie, compacte bouw is de Otolift One bekroond met de internationale Red Dot Design Award. De opvolger, de Otolift Air is nóg slanker en fraaier uitgevoerd. Deze traplift past dan ook echt harmonieus in uw interieur.

Tweedehands met alle comfort

Met de meegeleverde draadloze afstandsbediening haalt u de Otolift Air eenvoudig naar u toe. De stoel draait automatisch en heeft een gordel die u met één hand opent en sluit. Zo kiest u bij het op- en afstappen gemakkelijk de comfortabelste positie. U merkt meteen dat de stoel vloeiend en geruisloos naar boven en beneden gaat. De Otolift Air stopt automatisch bovenaan de trap of als de traplift onderweg weerstand ondervindt.

Automatische draaiende stoel

De stoel van de Otolift Air draait automatisch. Bovendien kan hij optimaal op elke trapvorm worden ingesteld. U kiest dan zelf of u de trap zijdelings of recht op en af wilt gaan. Ook bovenaan de trap bepaalt u zelf de handigste positie voor de automatisch draaibare stoel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service