Otolift Two
handige traplift voor gebogen trappen

Soms is een traplift tegen de binnenbocht aangewezen, andere keren is de buitenbocht beter. In dat geval is de Otolift Two de ideale oplossing. Door de uitgekiende constructie en slanke rail zit de Otolift Two-traplift zo weinig mogelijk in de weg. Zo blijft het beloopbare gedeelte van de trap voldoende vrij om zonder enige belemmering de trap te gebruiken.

Betaalbare traplift voor trap met bocht

De Otolift Two is door de eenvoudige constructie een heel betaalbare traplift. Ook bij deze traplift gebruiken we bijna altijd alle onderdelen voor de rails opnieuw. Handig meegenomen. Want de componenten voor de rails van trapliften voor trappen met een bocht zijn relatief kostbaar. Extra troef: we plaatsen uw tweedehandse Two-traplift snel en eenvoudig op uw trap. Dat maakt een tweedehands Otolift Two een van de goedkoopste en meest gekochte trapliften voor trappen met een bocht. Wij hanteren niet voor niets een laagsteprijsgarantie.

Perfect aan de buitenbocht van uw trap

Uw tweedehandse Otolift Two-traplift past perfect aan de buitenbocht van uw trap. De dubbele looprail van de Two is uitzonderlijk slank uitgevoerd. Niet onbelangrijk! Want de rail zit deels boven het beloopbare gedeelte van de trap. Daar neemt hij liefst zo weinig mogelijk ruimte in beslag. De bovenste rail van de Otolift Two gebruikt u ook als trapleuning. Zo maakt iedereen veilig en comfortabel van de trap gebruik.

Populaire en goedkope traplift

De Otolift Two behoort vanwege zijn aantrekkelijke prijs tot de meest gekochte trapliften van Nederland. Ook van de Otolift Two kunnen wij de rail voor het grootste deel opnieuw gebruiken. De componenten voor de rails van trapliften voor trappen met een bocht zijn tamelijk duur. Koopt u tweedehands? Dan koopt u veel voordeliger. De tweedehands Otolift Two zou wel eens de voordeligste tweedehands traplift voor gebogen trappen kunnen zijn. Wij hanteren niet voor niets een laagsteprijsgarantie.

Degelijk en comfortabel

De Otolift Two heeft een extra stabiele constructie. Dat merkt u tijdens het gebruik. Net als bij de andere trapliften van Otolift kunt u ook de stoel van de Two met de draadloze afstandsbediening naar u toe halen. Als u de stoel en de voetensteun naar beneden klapt, zit u verrassend comfortabel. U kunt de heupgordel met één hand bevestigen. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zit binnen handbereik op de armsteun. Hebt u de lift in beweging gezet? Dan vervoert de lift u veilig en vertrouwd naar boven en beneden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure
Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service